dimarts, 5 de novembre del 2013

Canal 9 tanca, i el PP arreplega

És un poc paradoxal... la meua última entrada del bloc havia parlat sobre Canal 9. No em podia imaginar (ni jo ni tanta gent) que menys d'un mes després que feren la remodelació de Canal 9, el govern valencià procediria al seu tancament.

I per què la tanquen? Doncs senzillament, perquè la justícia no els ha deixat fer un ERO iŀlegal. Així són els del PP, si no guanyen, s'emporten el Scattergories.

Bé, ara els valencians s'han quedat sense l'únic canal de televisió que emetia en valencià. Atés que ni TV3 ni IB3 es poden vore al País Valencià (de canals privats ni en parlem), ara tots els canals que s'hi poden vore són en castellà, llevat d'un parell de televisions locals.

Al capdavall, als peperos mai no els ha importat la cultura ni la llengua valenciana... RTVV servia per a endollar-hi els seus amics. Ara, que no deuen haver pensat que sense RTVV no podran manipular tan bé l'opinió pública valenciana. La premsa escrita no arriba a tanta gent, cada volta menys gent compra periòdics, i gràcies a Internet ara se senten més veus i no només les dels grups empresarials que tenien diners per a publicar diaris. La Veu del País Valencià i Valenciaplaza fan molta competència als mitjans tradicionals.

En resum, el PP acaba de pegar-se un tret al peu. I Alberto Fabra passarà a la història amb la fama de ser el president que va tancar la RTVV. Bé, almenys ja té un fet que el faça passar a la història, que fins ara no en tenia cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada